Call-center :
WhatsApp

Rezervări Flexibile

Rezervă acum și poți modifica rezervarea oricând

1 zi GRATIS   la 8 zile închiriate

pentru rezervările înregistrate în iunie

Suna acum   Rezerva pe WhatsApp

* promotia nu este valabila pentru perioada de sezon (intre 01.04 - 30.09 inclusiv si 15.12 - 01.01 inclusiv)

Despre serviciul de închirieri auto

Despre noi

Închiriază autovehicule de încredere

Toate maşinile noastre au asigurări Full-Casco împotriva oricărei daune, ITP la zi şi sunt monitorizate permanent prin GPS. În plus, service-ul este efectuat în reţeaua proprie (În parteneriat cu AutoCheckCenter), folosind piese de schimb originale si de calitate. De asemenea, folosim anvelope de calitate, din depozitul propriu.

Prin monitorizare atentă şi service-urile proprii, avem grija permanent de masinile din flota noastră de Rent a car Romania, pentru ca tu sa te poti bucura de un drum linistit, chiar si pe străzile din Bucureşti.

De asemenea, serviciul nostru include şi kilometraj nelimitat pentru orice maşină închiriată şi asistenţă telefonică permanentă, la call-center dedicat filialei de Închirieri auto Romania, telefon +4 0728 164 146.

Stim ca majoritatea clientilor nostri fac parte din segmentul de business, si de aceea, firma noastra de Închirieri auto Romania va pune la dispozitie doar masini fara insemne speciale. Iar pentru ca stim valoarea calitatii, toate autoturismele din parcul auto au o vechime de maxim 3 ani.

Pentru a putea apela la serviciile de Rent a car Romania clientul poate avea resedinta oriunde, cu conditia sa aiba minim 21 de ani, vechimea permisului sau de conducere trebuie sa fie de minim 1 an, iar garantia trebuie achitata obligatoriu la contractarea serviciului de inchiriere. Fiecare masina de inchiriat beneficiaza de asigurare completa CASCO, rovigneta platita si este periodic supusa verificarilor tehnice ITP. Preturile includ TVA, dar nu includ si combustibili.

Masina se va returna cu aceeasi cantitate de combustibil (mentionata in Fisa de Predare) pe care a avut-o la inceputul perioadei de inchiriere. In caz contrar, Clientul va plati diferenta dintre combustibilul existent la intoarcere si combustibilul existent la plecare, la tariful de 2 EUR/litru. Nu se acorda credit pentru combustibilul in plus fata de cantitatea existenta la plecare. Recomandam clientilor nostri sa plaseze rezervarea pentru Închirieri auto Romania (atat pe site, cat si telefonic) cu minim 48 de ore inainte de data livrarii pentru a putea asigura disponibilitatea masinii din flota Automotive.

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Informații autoturism

Nicio mașină selectată

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

5% REDUCERE

Pentru confirmarea rezervării până la finalul lunii

Ce poţi vizita cu maşina închiriată în România?

Bucureşti

Bucuresti

Bucureşti este capitala României, unul din cele mai frumoase oraşe din Europa, din privinţa arhitecturii vechi și cel mai important centru industrial și comercial al țării. În București își au sediul Parlamentul (Palatul Parlamentului sau Casa Poporului), Guvernul și Președinția României.

De asemenea, își au sediul numeroase instituții de cultură, precum Academia Română (fondată în 1866), Universitatea, Institutul Politehnic, Institutul de Medicină, Biblioteca Academiei, Biblioteca Națională, Biblioteca Centrală Universitară etc.

Parcurile mai importante din oraș sunt Parcul Herăstrău (187 he), Parcul Cișmigiu (13 he), inaugurat în anul 1860, Parcul Tineretului (200 he) și Parcul Carol (36 he), inaugurat în 1906.

Transfăgărăşan

Transfăgărăşan

Transfăgărășanul este o cale rutieră de circulație din România, care începe în comuna Bascov, județul Argeș, în direcția orașului Curtea de Argeș și se termină la intersecția cu drumul DN1 între Sibiu și Brașov, în apropierea comunei Cârțișoara, cu o lungime de 151 km, traversând pe axa nord-sud Munții Făgăraș.

Porțiunea de la barajul Vidraru până la Cârțișoara traversează un teren montan la altitudini mari și a fost construită în perioada 1970–1974, pe o lungime de aproximativ 91 km.[1]. Transfăgărășanul a fost construit între anii 1970 – 1974, la inițiativa lui Nicolae Ceaușescu.

Timişoara

Bucuresti

Timișoara este municipiul de reședință al județului Timiș. În anul 2011, având 319.279 de locuitori, era al treilea oraș ca populație din România. În septembrie 2016 Timișoara a fost desemnată capitală culturală europeană pentru anul 2021

Timișoara este cunoscută și ca orașul cu flori, fiind adesea lăudată pentru spațiile verzi și parcurile sale. Multitudinea de parcuri de diferite dimensiuni precum și grădina zoologică sunt destinații cunoscute ale Timișoarei pentru agrement și activități recreative în aer liber. Aproape de centrul orașului se regăsește și Parcul Rozelor, care la începutul secolului 20 i-a adus renumele Timișoarei de oraș al trandafirilor. Aranjamentele florale și pergolele dispuse pe aleile din parc numără peste 1200 de soiuri de trandafiri

Plătești cum dorești

Plătești în siguranţă direct la agentul nostru, la livrarea vehiculului închiriat, în numerar sau cu cardul de credit.

Livrăm rapid, în toată țara

Livrăm gratuit maşinile de închiriat în marile oraşe şi în principalele aeroporturi din România.

Disponibili la orice oră

Ai gratuit suport telefonic non-stop 24/7, la numărul unic +4 0728 164 146.